2023

Danmark har i årtier været ramt af blodige opgør mellem rockerklubber og gadebander. Alene de seneste tre år har der været mere end 125 skudopgør og næsten 40 dræbte.
Hvad der startede som grupper af småkriminelle knallertbander, har de seneste fem årtier udviklet sig til næsten daglige væbnede konflikter mellem de mange forskellige organiserede gadebander og rockerklubber i de store danske byer. Opgørene trækker dybe spor af vold og død ned gennem det danske samfund. Og ingen kan føle sig sikre på, hvor og hvornår det næste skud falder.

En ting står dog helt klart i Discovery Original-serien, ’Hells Angels – Storhed og Fald’. Med klubbens indtog i Danmark i 1980 er der i starten kun plads til verdens mest magtfulde og frygtede rockerklub. Al anden modstand bliver udryddet. Igennem seks afsnit fortæller vi historien om et ekstremt voldeligt fællesskab, grundlagt af en gruppe hjemvendte amerikanske krigsveteraner, som har svært finde deres plads i livet. De danner Hells Angels, som bygger på et oprør mod samfundets normer, et opgør med alle andre kriminelle grupper og en tro på, at vold er vejen til sejr.

Impact Tv
Impact Tv