Udkom: 10. september 2021
Forfatter: Nadja Engsig
Omslag: Jes Madsen / Imperiet
Sidetal: 304
Vejl. pris: 299,95
Indbinding: Indbundet
Mål: 155×230 mm
ISBN: 978-87-94221-00-9

Fotocredit: Nadja Ensigs egne private billeder og
Betina Andersen

OM BOGEN

 

Nadja og de 120 kilo er en bog om Nadja Engsigs (fra TV-2 serien af samme navn) kamp mod madmisbruget og hendes rejse mod at forstå sin spiseforstyrrelse, og hvorfor den er opstået. I Nadja og de 120 kilo dykker
Nadja derfor ned i sin barndom for at undersøge, hvordan omsorgssvigt, mobning og et seksuelt overgreb kan bære noget af skylden for, at Nadja har problemer med overspisning.

På baggrund af sit eget møde med sundhedssystemet problematiserer Nadja også dets trang til at reducere spiseforstyrrelser til tallet på vægten og dets manglende evne til at se det større billede. Med denne bog skriver Nadja selv det større billede frem og prøver at forstå frem for at behandle.

Nadjas fortælling er en væsentlig og sjældent ærlig førstehåndsberetning fra et mindre priviligeret Danmark, set gennem øjnene på en pige.

OM FORFATTEREN

 

Nadja Engsig (f. 1987), opvokset på skiftende adresser i Trekantsområdet, i dag bosat i Silkeborg. Uddannet socialrådgiver og kendt fra TV2-programserien ”Nadja og de 170 kilo” og ”Nadjas farvel til de 170 kilo”.

Impact Tv
Impact Tv