Udkom: 30. november 2021
Forfatter: George Christie
Omslag: Simon Lilholt / Imperiet
Oversat af: Ebbe Rossander
Sidetal: 352
Vejl. pris: 299,95
Indbinding: Indbundet
Mål: 155×230 mm
ISBN: 978-87-94221-19-1

OM BOGEN

 

Efter fyrre år i Hells Angels lagde George Christie an til at gå på pension. Som præsident for klubbens højt profilerede Ventura-afdeling i Californien havde han været yin for klublegenden Sonny Bargers yang. Sonny Barger var kendt som den nådesløse galionsfigur og de facto verdensleder for Hells Angels. Christie var forhandleren, talsmanden, tænkeren og manden, der udglattede tingene i kulissen. Han var diplomaten, der bar den olympiske fakkel og talte filmstjerner, kunstnere, rockmusikere og ledende politifolk blandt sine venner. Ikke at han har været en helgen – hans historie er også et rockerliv med alt, hvad det indebærer.

Det er ikke let at forlade Hells Angels. Inden for to uger efter sin selvvalgte pensionering fik George Christie at vide, at han var ”out bad” – forvist til den sorte liste af sine tidligere brødre, med forbud mod at bære klubbens mærker og endda med ordre om at fjerne tatoveringen med det ikoniske dødningehoved, som gennem mere end et halvt århundrede har frastødt og fascineret mennesker og motorcyklister over hele verden.

I bogen tager George Christie bladet fra munden og fortæller sin historie. Hele historien. Det er fortællingen om, hvordan en ekssoldat i det berømte amerikanske marinekorps kvittede det bekvemme job i forsvarsministeriet og svor troskab til Hells Angels. George Christie fortæller om kampene med rivaliserende 1%-klubber; de indre kampe i Hells Angels; om rockerværdier, såvel de bløde som dem, man får ved at sælge stoffer; og om hvordan man slipper ud af miljøet med både livet og æren i behold.

OM FORFATTEREN

 

George Christie (f. 1947) er tidligere præsident for Hells Angels’ berygtede Ventura-afdeling i Californien, hvor rockerklubben blev stiftet. Siden 2011 har han ikke været en del af klubben.

Impact Tv
Impact Tv