Udkom (genudgivelse): 24. november 2021
Forfatter: Jørn Jønke Nielsen
Sidetal: 458
Vejl. pris: 299,95
Indbinding: Indbundet
Mål: 155×230 mm
ISBN: 978-87-94221-05-4

 

OM BOGEN

 

Jørn Jønke Nielsen taler for første gang ud om sin dramatiske udsmidning fra Hells Angels MC Denmark. Klubben, han selv var med til at sætte på landkortet nytårsaften 1980, og som han var ledende medlem af gennem 40 år.

I En ny begyndelse giver Jønke sin læser et unikt indblik i det kup, der udspillede sig for præcis ét år siden, da en gruppe indflydelsesrige medlemmer rottede sig sammen og gav Danmarks mest berygtede rocker og prominente biker status som udstødt– Out bad, no contact, også kendt som bad standing. I bogen ser Jønke tilbage på de sidste ti år af sit liv og den indre strid, der blev hans farvel til Hells Angels, og han skåner hverken sig selv eller sine tidligere ”brødre”. Som altid giver Jønke også et unikt og personligt indblik i sine oplevelser med Hells Angels; ture med klubben i internationale sammenhænge, samvær og splid i klubhusene, forfatterskab og foredrag, familie og kærester – og det mødehelvede, som i takt med interne stridigheder truer med at opløse det før så stålsatte broderskab. Den nu udstødte HA-veteran fortæller levende om, hvordan han arbejdede for klubben til det sidste, og hvorfor han kom på kant med de mænd, han selv havde været med til at gøre til medlemmer. Bogen handler om at blive uvenner med gamle venner, livet på godt og ondt, og om hans egen danmarksrejse fra afdelinger i vest til øst siden 2010. Med en insiderviden som ingen anden bringer Jønke os videre i historien om Hells Angels og hans eget ekstraordinære liv, og med sin femte erindringsbog føjer han et uventet kapitel til krøniken om Danmarks engang førende hardcore motorcykelklub.

OM FORFATTEREN

 

Jørn Jønke Nielsen (f. 1960) er forfatter, foredragsholder og tidligere medlem af Hells Angels. Han var en af grundlæggerne af klubbens første skandinaviske afdeling og skrev sig i 1984 ind i Danmarkshistorien som gerningsmanden bag drabet på præsidenten for den rivaliserende bande Bullshit under landets første rockerkonfikt. Et drab, han efterfølgende afsonede 11 år for.

Siden slog han sit navn fast i offentligheden som uofficiel talsmand for Hells Angels.

Impact Tv
Impact Tv