Udkom (genudgivelse): 21. marts 2022
Forfatter: Jørn Jønke Nielsen
Sidetal: 326
Vejl. pris: 299,95
Indbinding: indbundet
ISBN: 978-87-94221-25-2

OM BOGEN

 

Mit liv er fortællingen om Jørn Jønke Nielsens unge år, fra opvæksten i 1960’ernes Storkøbenhavn og frem til maj 1984, hvor han skyder og dræber Henning Norbert Knudsen, lederen af den rivaliserende rockerklub Bullshit.

Jønke forlader Danmark, og under sin fire år lange flugt skriver han første del af sin livshistorie. Den er hans bud på – med eget liv som eksempel – hvad motorcykelklubben Hells Angels står for, og hvad broderskabet mellem mænd betyder. Samtidig er den en øjenvidneberetning, et tidsdokument fra dengang i 1980’erne, hvor Hells Angels MC Denmark for alvor kom i offentlighedens søgelys.

Det er historien om de storkøbenhavnske rocker- og motorcykelklubbers udvikling, fra knallertbander til hardcore bikerklubber, fra nævekampe til maskinpistoler. Bogen tegner ikke bare et billede af Jønke; et ungt menneske på vej mod en usikker fremtid og et liv i landflygtighed. Den fortæller også, hvorfor det gik, som det gjorde, og om Hells Angels MC’s etablering som den førende motorcykelklub i Danmark.

Mit liv udkom første gang i 1985, og siden har forfatteren skrevet yderligere fire selvbiografier. Denne nye og let reviderede udgave er forsynet med billeder og nyt forord af forfatteren.

OM FORFATTEREN

 

Jørn Jønke Nielsen (f. 1960) er forfatter, foredragsholder og tidligere medlem af Hells Angels. Han var en af grundlæggerne af klubbens første skandinaviske afdeling og skrev sig i 1984 ind i Danmarkshistorien som gerningsmanden bag drabet på præsidenten for den rivaliserende bande Bullshit under landets første rockerkonfikt. Et drab, han efterfølgende afsonede 11 år for.

Siden slog han sit navn fast i offentligheden som uofficiel talsmand for Hells Angels.

Impact Tv
Impact Tv