Udkom (genudgivelse): 16. maj 2022
Forfatter: Jørn Jønke Nielsen
Omslag: Jes Madsen / Imperiet
Sidetal: 437
Vejl. pris: 299,95
Indbinding: indbundet
Mål: 155×230 mm
ISBN: 978-87-94221-32-0

Foto credit: Jørn Jønke Nielsens egne private
billeder

OM BOGEN

 

Jeg lever stadig er Jørn Jønke Nielsens fortælling om Hells Angels MC Denmarks udvikling og overlevelse. Fra mediernes ”Store Nordiske Rockerkrig” i 1990’erne, over fredsaftaler til nye konflikter med politi, presse og statsadvokater til dramatiske konfrontationer med andengenerationsindvandrere i 00’erne.

Jønke tager os med indenfor i miljøerne, hvor han færdes; på gaden, hvor kampen for overlevelse kan koste dyrt og de lange køreture på motorcykel, som betyder så meget i HA’ernes liv. Om medgang og modgang; livet bag tremmer i nogle af landets hårdeste fængsler, oprettelsen af det berygtede AK81, Sjakal-manifestet, der bragte sindene i kog, justitsmord og turen forbi sindssygehospitalet.

Jønke var gennem 40 år medlem af motorcykelklubben Hells Angels og har afsonet flere lange fængselsstraffe herunder 16 år for drabet på lederen af en rivaliserende rockerklub.

OM FORFATTEREN

 

Jørn Jønke Nielsen (f. 1960) er forfatter, foredragsholder og tidligere medlem af Hells Angels. Han var en af grundlæggerne af klubbens første skandinaviske afdeling og skrev sig i 1984 ind i Danmarkshistorien som gerningsmanden bag drabet på præsidenten for den rivaliserende bande Bullshit under landets første rockerkonfikt. Et drab, han efterfølgende afsonede 11 år for.

Siden slog han sit navn fast i offentligheden som uofficiel talsmand for Hells Angels.

Impact Tv
Impact Tv