Vi er en lille og flyvsk virksomhed, så vi leder efter to selvstændige praktikanter, som er klar på at tage fat. Til gengæld kan vi tilbyde masser af læring og ansvar og muligheder for at indgå i nogle unikke projekter.

IMPACT TV leder efter en selvstændig praktikant, som er parat til at fordybe sig i research, kontakte kilder og skrive skarpe pitch oplæg. Du vil indgå som led i en redaktion, men også i vores udviklingsafdeling, hvor vi altid er på jagt efter en spændende historie og den unikke vinkel.

En Journalistpraktikant's Oplevelser

Hej med jer!

Jeg hedder Sophia og er journalistpraktikant hos Impact TV.

Siden august har jeg været i gang med at lave en undersøgende dokumentar til DR1 sammen med resten af min dygtige redaktion. Jeg er med fra start til slut i hele processen og har blandt andet gravet i forskellige sager, søgt en masse aktindsigter og i det hele taget lært en masse om og fået teknikker til, hvordan man laver undersøgende journalistik. Jeg har desuden været med på en masse optagelser, hjulpet til med klip, interviews og tilrettelæggelse – alt i alt har jeg allerede haft en super lærerig og fed praktiktid:) 

 

Impact TV er et meget progressivt produktionsselskab, der ser det som sin mission at fortælle stærke, publicistiske historier – og det var en stor motivation for mig til at søge praktik hos netop Impact TV fremfor andre steder. Her er højt til loftet (bogstavelig talt og i overført betydning), et fladt hierarki og vigtigst af alt: En masse seje og inspirerende kollegaer. Og så er der sjældent to dage, der er ens.

 

Om du er til livsstil, eller om du brænder for at dykke ned i samfundets mørke afkroge, så er der rig mulighed for at blive en bedre VJ, tilrettelægger og journalist hos Impact. Her bliver du en del af et nytænkende og kreativt fællesskab, og så former du langt hen ad vejen selv din praktikperiode. Det synes jeg er en kæmpe fordel:)

Skriv til mig på Facebook eller ring på 40304422, hvis du vil høre endnu mere eller har spørgsmål

Kæmpe held og lykke med praktiksøgningen!

 

De bedste hilsner 

 

Sophia Lehrmann

 

På messedagen den 21. oktober har vi to møder: Et kl. 10:00 og et kl. 11:00, hvor der kan stilles spørgsmål til producent Lars Feilberg og Nuværende praktikant Sophia Lehrmann.

Du kan tilmelde dig vores online Åbent hus arrangement  mandag den 26. oktober mellem kl. 13-16 eller onsdag den 28. oktober mellem kl. 10 og 12, hvor vi afholder individuelle samtaler á ca. 10 min. varighed. Vedlæg info i form af en ansøgning/CV med link til hjemmeside, og skriv hvilken dag du ønsker samtalen.

 
Tilmelding sker til:
job@impacttv.dk
Impact Tv
Impact Tv